Extra optredens Tim de Haan

In mei traden Tim de Haan en Kees Vriend (bekend van Quks) op met een verteltheater over het leven van Adriaan Donker. Deze voorstelling in de sfeervolle dars van de boerderij was een groot succes.

Maar veel mensen konden geen kaartje meer kopen, omdat het was uitverkocht. Daarom wordt het verteltheater herhaald op 17 en 18 september aanstaande. Kaarten kosten €10 en de koffie is daarbij inbegrepen. ‘Vrienden’ van het museum mogen twee kaarten aanschaffen voor de halve prijs, dus voor slechts €5 per stuk.
De exacte tijden van de voorstellingen zijn:
    Zaterdag 17 september:
  • 14:00 uur
  • 16:00 uur
  • Zondag 18 september:
  • 12:00 uur
  • 14:00 uur
  • 16:00 uur
De kaartverkoop is op 2 en 3 september bij de Museumboerderij aan de Koningspade 31 te Hoogwoud tussen 16.30 en 18.00 uur. Reserveren kan uitsluitend via onze email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De gereserveerde kaarten dient u vervolgens op te halen op 2 september tussen 16.30 en 18.00 uur, daarna vervalt de reservering.
Het officiële Certificaat Museumregistratie           Kanjer van de dijk

ANBI Holland Boven Amsterdam

Ontvang de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste activiteiten van de museumboerderij