WK Schapendrijven

WK SchapendrijvenTijdens de Wereld Kampioenschappen Schapendrijven 2017, op zaterdag 15 juli en op zondag 16 juli van 10.00 tot 16.00 uur vertrekt vanuit het evenement op het hoofdterrein een museumboemel.

Museumboerderij West-Frisia te Hoogwoud, molen de Lastdrager te Hoogwoud en het Rundveemuseum te Aartswoud hebben de handen ineen geslagen en in samenwerking met organiserend team WKS 2017 een prachtig programma opgesteld. Mede mogelijk gemaakt door sponsor Klaver Makelaardij te Nieuwe Niedorp.

Op het terrein van Museumboerderij West-Frisia kunt u naast het bezoeken van het museum een kleine markt bezoeken, waar we diverse lekkernijen genuttigd kunnen worden.

Vanuit het evenement kunt u per museumboemel de rit maken naar deze musea, waar u uit- en ook op kunt stappen, om na bezoek aan de musea teruggebracht te worden naar het hoofdterrein. Het ticket WKS 2017 verkregen aan de kassa van het hoofdterrein aan de Herenweg 100 is die dag tevens uw entreekaart voor deze route inclusief huifkarpendel, maar ook voor de andere routes (wandelroute en fietsroute)

Informatie en inschrijving voor deze museumroute bij de stand van de Museumroute/het Frisia-Museum, molen de Lastdrager en het Rundveemuseum, die u kunt vinden vlak na de ingang van het hoofdterrein.