Agenda

Activiteiten 2024

Bekijk hieronder welke activiteiten wij dit seizoen organiseren. U bent van harte welkom om deze activiteiten te bezoeken.

Bezoekers op een activiteitendag bij de museumboerderij

Van zondag 21 april tot donderdag 20 juni kunt u in de museumboerderij West-Frisia een tentoonstelling bezoeken met tekeningen van Nel Stam.

Op maandag 20 mei, tweede Pinksterdag is er van 11.00 uur tot 16.00 uur een dag voor kinderen, waar ook grote mensen welkom zijn. Er is op deze dag bij onze mooie museumboerderij van alles te doen en te beleven voor kinderen. Spelletjes, knutselen, verkleden, schminken, muziek maken en er

Zondag 2 juni staat onze museumboerderij weer in het teken van textiel. Van 11.00 uur tot 16.00 uur laten zo’n twintig deelnemers hun vaardigheden met textiel zien met oude en nieuwe technieken. Alle deelnemers vertellen u graag over het al het moois dat ze maken en de technieken die ze

Tijdens de Kunstroute Opmeer op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni zijn er in het vierkant van de Museumboerderij werken te zien van drie kunstenaars. U kunt schilderijen bekijken van Herbert Immer Willems, Caroline de Moel en Theo Sinnige. Daarnaast kunt u zilveren sieraden van Else Pranger bewonderen.

Op zondag 23 juni kunt u bij de museumboerderij terecht voor een high tea middag met muziek.