Agenda

Activiteiten 2023

Bekijk hieronder welke activiteiten wij dit seizoen organiseren. U bent van harte welkom om deze activiteiten te bezoeken.

Bezoekers op een activiteitendag bij de museumboerderij

maandag 10 april 2023 van 11.00 - 16.00 uur

Hans van Kampen, voorzitter van Boerderij- en Rijtuigenmuseum Vreeburg in Schagen, treedt met enige regelmaat op als taxateur. Hij is specialist op het gebied van gebruiksvoorwerpen, sieraden, schilderijen en religieuze voorwerpen. Tijdens de curiosamarkt taxeert bij ons in de museumboerderij.

woensdag 24 mei 2023 vanaf 19.30 uur

Bent u benieuwd naar het belang van stuifmeel voor de mens, de antibacteriële werking van propolis of het belang van andere bijenproducten? Kom dan op woensdag 24 mei naar de museumboerderij voor een lezing over de geneeskrachtige werking van honing.

zaterdag 3 juni en zondag 4 juni van 12.00 – 17.00 uur

De Kunstroute Opmeer is al enkele jaren een groot succes. Kunstenaars uit de gemeente Opmeer en omgeving stellen hun atelier of huis open om hun kunstwerken door het publiek te laten bewonderen. Ook dit jaar doen wij weer mee. 

zondag 11 juni 2023

De Museumboerderij West-Frisia opent haar deuren weer voor het publiek. We hebben er even op moeten wachten maar het nieuwe seizoen is weer geopend.  Wij zien uw bezoek graag tegemoet!

11 juni tot 17 september 2023

Van 11 juni tot half september exposeert Minke Groenewoud-Beerda in de Museumboerderij West-Frisia met haar fotowerk. Fotograaf Minke Groenewoud-Beerda is slechts 1,5 jaar bezig met fotografie, maar heeft al diverse (internationale) nominaties en publicaties op haar naam staan en diverse prijzen gewonnen met haar foto’s.