Impact Corona op exploitatie van het museum

De veiligheid van onze vrijwilligers en medewerkers van ons museum staat voorop. Wij hebben daarom besloten geen activiteiten te organiseren tot en met juli. Hierin volgen we de adviezen van het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De bouwwerkzaamheden kapberg van aannemer HB en onderaannemers gaan naar omstandigheden, met inachtneming van de landelijke richtlijnen door. Projectleider Sjaak Huibers stuurt vanuit huis voor zover mogelijk de bouw werkzaamheden aan. Hij heeft contact met aannemer en onderaannemers.

Hij benadert onze vrijwilligers over een mogelijke inzet. Vrijwilligers beslissen zelf of zij onder deze omstandigheden bepaald werk binnen de landelijke richtlijnen willen verrichten.

Kijk hier voor een update van de voortgang inclusief enkele foto's.

Hoelang blijft het museum gesloten?

In afwachting van landelijke richtlijnen hierna, zal het bestuur van de stichting op enig moment tijdig beslissen of geplande activiteiten in augustus doorgang kunnen vinden.

Veel sterkte onder deze omstandigheden,
namens dagelijks bestuur en beheerders,
J.Bouwes (voorzitter)
H.K. Stolk (secretaris)