Onze Sponsors

Bezoekers of bedrijven met liefde en interesse voor het cultureel erfgoed van West-Friesland kunnen bijdragen aan het behoud van onze prachtige collectie, erf en stolpboerderij.

Fiscale regelingen maken dit aantrekkelijk want per 1 januari 2008 merkt de Belastingdienst de Adriaan Donker stichting aan als een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

U kunt onze culturele ANBI status hier opzoeken.

Huidige Sponsoren

De volgende bedrijven, organisaties en instellingen sponsoren onze stichting. Wij zijn deze bedrijven hier zeer erkentelijk voor. Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Logo gemeente Opmeer

Gemeente Opmeer

De gemeente Opmeer is sinds de oprichting betrokken bij onze stichting. Middels een jaarlijkse subsidie ondersteunt de gemeente ons in de vaste kosten.

Logo Rietdekkersbedrijf Andre Beemsterboer

André Beemsterboer

Rietdekker André Beemsterboer is met zijn rietdekkersbedrijf en als vrijwilliger reeds vele jaren betrokken bij de Museumboerderij West-Frisia

Rabobank logo

Rabobank

De Rabobank is een belangrijke sponsor voor ons. Een sponsor die de agrarische wereld een warm hart toedraagt, zo ook de Museumboerderij West-Frisia.

Logo Regio Control

Regio Control

Regio Control waakt over de Museumboerderij West-Frisia. Dankzij dit beveiligingsbedrijf uit Opmeer worden de panden en het erf bewaakt zodra de zon onder gaat.

71Media logo

71Media

71Media maakt websites op maat. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor onze website en het beheer daarvan.

Bliksems-reclame logo

Bliksems Reclame

Onze buren aan de Koningspade. Bliksems-reclame is een bedrijf voor reclame-uitingen. Wij maken graag gebruik van hun diensten bij de aanvraag van flyers, drukwerk of bordreclame.

Stichting Het Glaswerk logo

Stichting Het Glaswerk

Stichting het Glaswerk stelt zich ten doel het ondersteunen van maatschappelijke-, sociale- en culturele instellingen en organisaties binnen het gebied van de Westfriese Omringdijk.

Peter Mul Boomverzorging logo

Peter Mul Boomverzorging BV

Peter Mul Boomverzorging sponsort ons in de kosten voor boomverzorging en groenvoorziening op het terrein van de Museumboerderij.