Word vriend van de museumboerderij

Hooiberg bij de museumboerderij

Museumboerderij West-Frisia aan de Koningspade in Hoogwoud zoekt ‘Vrienden’ voor een duurzame relatie. Particulieren en bedrijven zijn daarom van harte welkom om de museumboerderij te steunen en daarvan zelf ook de vruchten te plukken.

Waarom vriend worden?

Particulieren kunnen voor een bedrag van € 25 per kalenderjaar de mooie boerderij met de bijzondere collectie van een zekere toekomst voorzien.

Met de vriendenpas heeft men gratis toegang voor 2 personen. Dit geldt voor de reguliere openingsdagen, maar ook voor de activiteiten- en themadagen.

De stolpboerderij, met daarin de uitgebreide verzameling van Adriaan Donker, is overigens altijd wel een bezoek waard.

De uiteenlopende spullen, werktuigen, textiel en meubels, kortom de gehele collectie, staan opgesteld in de vertrekken waarin elke bezoeker zich in vroeger tijden waant. Voeg daarbij de ligging van de historische boerderij aan de Koningspade toe, en het plaatje is compleet.

Dit alles bij elkaar verdient het om bewaard te blijven. Hiervoor zet de Adriaan Donker stichting zich in en vooral daarom zoeken wij vrienden.

Bedrijven

Ook voor bedrijven kan het aantrekkelijk zijn om sponsor te worden. De museumboerderij West-Frisia heeft een officiële (culturele) ANBI status.

In overleg is er, als tegenprestatie, veel mogelijk: bijvoorbeeld op het gebied van een bedrijfspresentatie of -uitstapje, of door tijdelijke uitleen van in het oog springende attributen.