Word vriend van de museumboerderij

Hooiberg bij de museumboerderij

Museumboerderij West-Frisia aan de Koningspade in Hoogwoud zoekt ‘Vrienden’ voor een duurzame relatie. Particulieren en bedrijven zijn daarom van harte welkom om de museumboerderij te steunen en daarvan zelf ook de vruchten te plukken.

Wanneer u het voortbestaan van het museum belangrijk vindt, word dan voor een jaarlijks bedrag vriend van dit unieke ‘Hoogwouder’ museum in de gemeente Opmeer.

Waarom vriend worden?

Particulieren kunnen voor een bedrag van € 25 per kalenderjaar onze mooie boerderij met de bijzondere collectie van een zekere toekomst voorzien.

Met de vriendenpas heeft men gratis toegang voor 2 personen. Dit geldt voor de reguliere openingsdagen, maar ook voor de activiteiten- en themadagen.

De stolpboerderij, met daarin de uitgebreide verzameling van Adriaan Donker, is overigens altijd wel een bezoek waard.

De uiteenlopende spullen, werktuigen, textiel en meubels, kortom de gehele collectie, staan opgesteld in de vertrekken waarin elke bezoeker zich in vroeger tijden waant. Voeg daarbij de ligging van de historische boerderij aan de Koningspade toe, en het plaatje is compleet.

Dit alles bij elkaar verdient het om bewaard te blijven. Hiervoor zet de Adriaan Donker Stichting zich in en vooral daarom zoeken wij vrienden.

Bedrijven

Ook voor bedrijven kan het aantrekkelijk zijn om sponsor te worden. De museumboerderij West-Frisia heeft een officiële (culturele) ANBI status.

In overleg is er, als tegenprestatie, veel mogelijk: bijvoorbeeld op het gebied van een bedrijfspresentatie of -uitstapje, of door tijdelijke uitleen van in het oog springende attributen.

Direct aanmelden

Indien U kiest voor Ja dan machtigt u de Adriaan Donker stichting om jaarlijks een bedrag van €25 van uw rekening af te schrijven.
Voordat wij de jaarlijkse incasso uitvoeren sturen wij u altijd eerst een incassoaankondiging.

Indien U kiest voor Nee dan dient u zelf het bedrag van bedrag van €25 overmaken naar NL05RABO0329602861 tnv Adriaan Donker Stichting.
Zodra wij het bedrag hebben ontvangen sturen wij de vriendenpas naar u toe.

Indien u heeft gekozen voor een machtiging kunt u hier uw IBAN nummer invoeren.

Heeft u gekozen voor de automatische incasso? Zo ja dan geeft u, door het versturen van dit online formulier, de Adriaan Donker Stichting toestemming om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van € 25 van uw rekening af te schrijven.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.